Oferta Real Traders

Buna ziua,

 

Multumim pentru increderea acordata, in continuare v-am pregatit un draft pentru strategia la care ne-am gandit ca ar fi bine de implementat in afacerea dumneavoastra pentru a va atinge obiectivele mai rapid si mai eficient:

 

Postări regulate: pentru partea de postari, noi putem veni cu idei/sugestii, despre ce sa se posteze mai des, si cum sa se vorbeasca in fata camerei.

 

Optimizarea funnel-ului de vânzare: pregatim alaturi de dumneavoastra un funnel care sa fie, poate, mai eficient decat cel actual, care sa includa mai multe strategii ca oamenii sa cumpere mai repede si de sume mai mari.

 

Reclame pe platformele de social media: la crearea reclamelor, noi o sa ne ocupam de tot ce inseamna setare, strategie si copywriting, iar dumneavoastra o sa va puteti axa doar pe creare de continut video/foto pentru acestea, ca la final noi sa facem editurile finale.

  • TikTok: Targetăm persoane de peste 20 de ani din afara României, vorbitori de limba română, cu interes în trading, investiții, imobiliare, crypto și piața de acțiuni.

  • Instagram: Targetăm persoane între 25 și 40 de ani din afara României, vorbitori de limba română, cu aceleași interese ca mai sus.

 

Structura de Costuri:

  1. Costul per contact: 15€ / 75 RON 

(Plata per leaduri aduse va fi la finalul lunii. Pe langa aceasta, se adauga si un cost de 200€ la inceputul colaborarii pentru setarea campaniei si crearea strategie complete)

 

    Sau:

  1. Pachete avantajoase predefinite (Costul pentru setup este inclus):

  • 30 leaduri: RON 2,138.00 / €428.00

  • 50 leaduri: RON 3,375.00 / €675.00

  • 100 leaduri: RON 6,000.00 / €1,200.00

(Alegerea pachetului o sa fie in stransa legatura cu bugetul pe care il aveti disponibil pentru marketing, deoarece dorim sa fim siguri ca putem atinge numarul de contacte pe care il doriti)

 

(Bugetul pentru reclame nu este inclus în aceste costuri.)

 

Servicii Incluse:

  • Consultanță și idei pentru postări: Vom oferi ghidare și sugestii pentru crearea de conținut de calitate și atrăgător pentru platformele pe care doriți sa postați. Și desigur, consultanță în alegerea plaformelor pe care să postați

  • Optimizare a funnel-ului de vânzare: Vom lucra împreună pentru a dezvolta un funnel adaptat nevoilor și obiectivelor dumneavoastră specifice, cum ar fi introducerea unor strategii de scarcity sau urgency ca oamenii sa achiziționeze mai rapid serviciile dumneavoastră.

  • Gestionarea completă a reclamelor: Vom realiza setările, strategiile și conținutul publicitar, permițându-vă să vă concentrați pe crearea de conținut video/foto.

 

Vă stăm la dispoziție pentru orice întrebări suplimentare sau ajustări necesare.

Aici puteți vedea câteva studii de caz (în engleză)

GMM

Remus Balan

Envy

Ce spun alți clienți despre noi